HCF2024 VOITTOTUOTEPAKETTI SAATAVILLA

Hotellit, ravintolat ja kahvilat


Tarjoamme

  • Tuoretta ja laadukasta kahvia
  • Kahvia omalla tuotemerkillä
  • Kahvivälineet
  • Uudet ja käytetyt kahvilaitteet

Kahvila

Tarjoamalla INKA-kahvia erotut muista kahviloista ja näytät kuinka paljon arvostat laadukkaita raaka-aineita. Jos olet vasta aloittamassa kahvilaasi, löydät meiltä budjettisi mukaiset kahvilaitteet. Tarjoamme materiaalia myynnin tehostamiseksi ja kerromme kahvisi tarinan. Meiltä saat koulutuksen kahvijuomien valmistamiseen ja oman kahvijuomamenun, josta voit valita juomat kahvilaan. Luomalla oman private label -kahvisi saat myös uuden tuotteen myyntiin ja brändisi vahvistamiseen.

Ravintola

Hienon ruokailun jälkeen laadukas kahvi takaa että asiakkaille jää hyvä maku ravintola kokemuksesta.

Hotelli

Hemmottele asiakkaitasi herkullisella kahvilla aamiaisella täydentääksesi rentouttavaa ja ylellistä hotellikokemusta. Asiakkaasi lähtevät hyvällä maulla suussa ja palaavat seuraavan kerran, kun he haluavat hemmotella itseään.

Voit aloittaa INKA HORECA -kahvielämyksen järjestämällä maistelun ravintolassasi, jossa löydät suosikkikahvisi tai voimme lähettää näytepaketin. Kahvi voi olla aina samaa kahvia tai se voi vaihdella aina välillä. Voimme toimittaa automaattisesti toistuvana tilauksena tietyn aikavälein, kuten kuukauden, tai toimitamme lisää kahvia tilauksesta..

Suomeksi

Juho  +358505298372

Englanniksi

Pamela +358400323955